Följ upp och bevaka alla tullaktiviteter på ett ställe.

Delta på vårt webinar den 24 september kl. 10.00 - 10.45 där vi presenterar vår nya kontrolltornslösning.

Möt Helena Karlsson, Head of Business Intelligence och Michael Björkman, och upptäck hur du kan öka kontrollen i dina tullprocesser förbättra din supply chain med vår lösning CTDS Customs Process Governance.

Med en komplett vy över dina tullaktiviteter får du en fantastisk överblick i realtid och möjlighet till ytterligare förbättringar i din supply chain. Vår Customs Process Governance lösning är lika kraftfull som den är flexibel med förmåga att anpassas till era processer. Detta säkrar en smidig implementering och säkerställer ett optimalt stöd för verksamheten.

Detta kommer du lära dig:

Webinaret kommer introducera er till vår nya kontrolltornslösning, CTDS Customs Process Governance solution, och kommer beröra följande ämnen:

  • Värdet för din verksamhet. Med dessa verktyg får ni en överblick och kontroll av vad som händer i processerna samt förmåga att förutse och förebygga incidenter. Ni använder er tulldata till att förbättra verksamheten – både strategiskt och operativt.
  • Nyckelegenskaper. Tillsammans går vi igenom de viktigaste funktionerna, så som realtids uppföljning och samarbete med partners och lär oss hur dessa fungerar samt hur ni kan göra detta i lösningen.
  • Demo. Vi demonstrerar lösningen live för att ge dig än bättre möjligheter att förstå hur den fungerar och hur du kan använda den
  • Implementering. Vi har en väl utvecklad process för att säkerställa en smidig implementering så att ni snabbt kan ta del av de smarta funktionerna i lösningen.
     

Vi går igenom eventuella frågor i slutet av webinaret. Har du redan nu någon fråga du vill vi tar upp? Tveka inte att höra av dig till Michael Björkman, michael.bjorkman@kghcustoms.com


Vi ses på webinaret. Välkommen!

 Helena Karlsson             Michael Björkman_600X600
Helena Karlsson
Head of Business Intelligence
KGH Digital 
            Michael Björkman
     Key Account Manager   

           KGH Digital