Følg opp og overvåk alle tollaktiviteter på et sted

Delta på vårt webinar den 24 september kl. 10.00 der vi presenterer vår nye kontrolltårnløsning.

Møt Michael Björkman og Helena Karlsson, hovedansvarlig for tekniske forretningsløsninger. Oppdag hvordan du kan øke kontrollen i dine tollprosesser og forbedre din forsyningskjede med vår CTDS Customs Process Governance løsning.

Med en komplett oversikt over dine tollaktiviteter får du en fantastisk oversikt i nåtid og mulighet til ytterligere forbedringer i din forsyningskjede. Vår Customs Process Governance løsning er like kraftfull som den er fleksibel med evne til å tilpasses til Deres prosesser. Dette sikrer en smidig implementering og sikkerhetsstiller en optimal støtte for bedriften.


Dette kommer du til å lære deg:

Webinaret er til for å introdusere Dere med vår nye kontrolltårnløsning, CTDS Customs Process Govenance solution, og kommer til å handel om følgende emner:

  • Verdien for virksomheten din. Med dette verktøyet får Dere overblikk og kontroll over hva som skjer i prosessen med den fordel at man kan forutse og forebygge hendelser. Dere bruker tolldata til forbedring av virksomheten, både strategisk og operasjonelt.
  • Viktige egenskaper. Sammen går vi igjennom de viktigste funksjonene, nåtids oppfølging, samarbeide med partnere og hvordan disse fungerer og hvordan man skal gjøre dette i løsningen
  • Demo. Vi demonstrerer løsningen live for å gi deg enda bedre mulighet til å forstå hvordan verktøyet fungerer og hvordan du kan bruke det.
  • Implementering. Vi har en vel utviklet prosess for å kvalitetssikre en smidig implementering slik at Dere straks kan ta del av de smarte funksjonene i løsningen.

 

Vi vil gjennomgå noen spørsmål på slutten av webinaret. Har du allerede spørsmål du ønsker å ta opp? 
Ikke nøl med å kontakte Michael Björkman, michael.bjorkman@kghcustoms.com 


Vi ses på webinaret. Velkommen!

 Helena Karlsson             Michael Björkman_600X600
Helena Karlsson
Head of Business Intelligence
KGH Digital 
            Michael Björkman
     Key Account Manager   

           KGH Digital